Voluntariat

 

ACȚIUNI DE VOLUNTARIAT

În cadrul SNAC, activitatea de voluntariat “Tradiții Pascale”din luna aprilie 2015 a constat în pachete cu cozonaci pentru copiii din Centrul pentru copilul abuzat, neglijat, exploatat – Râmnicu Vâlcea, str. Liviu Rebreanu, nr.4. La activitate au participat 147 elevi și 10 profesori.
Elevii  Colegiului  au reușit  să  se  implice în derularea proiectului  Un dar – o rază de lumină,   realizat în parteneriat cu Asociația ,,Liga femeilor creștin-ortodoxe și astfel să bucure familiile nevoiașe, care au primit pachete consistente (alimente, dulciuri, îmbrăcăminte) care să le ajute să treacă cu bine Sărbătorile Pascale.

PLANTARE DE PUIEȚI - articol  Viața Vâlcii

În data de 23.03.2015,  elevi voluntari ai Colegiului Energetic însoțiți de prof. Filip Irinel și Prof. Marica Mariana – director adjunct au participat la manifestările organizate de Ocolul Silvic – Râmnicu Vâlcea sub egida Luna plantării arborilor”.  Activitatea a constat  în împădurirea-completarea  lipsurilor de puieți din plantația (Fețeni), teren din fondul forestier administrat de D.S. Vâlcea – Ocolul Silvic Râmnicu Vâlcea.

CADOURI PENTRU COPIII CU DIZABILITATI ȘI COPIII DIN CENTRUL DE PLASAMET

DONAȚII DE CĂRȚI

DONARE DE FRUCTE

 

Știri recente

NOU! OFERTA ȘCOLARĂ 2021-2022

NOU! OFERTA ȘCOLARĂ 2021-2022

 

Workshop on-line cu tema “Bullying si cyberbullying in mediul scolar”,

In data de 18 noiembrie 2020,orele 13, a avut loc workshop-ul on-line cu tema “Bullying si cyberbullying in mediul scolar”,din cadrul proiectelor Quality...

 
SIMPOZIONUL NAȚIONAL EDMOND NICOLAU, EDIȚIA A XIV-A – ONLINE

SIMPOZIONUL NAȚIONAL EDMOND NICOLAU, EDIȚIA A XIV-A – ONLINE

ED_NICOLAU_ VÂLCEA _ediție online – INVITATIE