Voluntariat

 

ACȚIUNI DE VOLUNTARIAT

În cadrul SNAC, activitatea de voluntariat “Tradiții Pascale”din luna aprilie 2015 a constat în pachete cu cozonaci pentru copiii din Centrul pentru copilul abuzat, neglijat, exploatat – Râmnicu Vâlcea, str. Liviu Rebreanu, nr.4. La activitate au participat 147 elevi și 10 profesori.
Elevii  Colegiului  au reușit  să  se  implice în derularea proiectului  Un dar – o rază de lumină,   realizat în parteneriat cu Asociația ,,Liga femeilor creștin-ortodoxe și astfel să bucure familiile nevoiașe, care au primit pachete consistente (alimente, dulciuri, îmbrăcăminte) care să le ajute să treacă cu bine Sărbătorile Pascale.

PLANTARE DE PUIEȚI - articol  Viața Vâlcii

În data de 23.03.2015,  elevi voluntari ai Colegiului Energetic însoțiți de prof. Filip Irinel și Prof. Marica Mariana – director adjunct au participat la manifestările organizate de Ocolul Silvic – Râmnicu Vâlcea sub egida Luna plantării arborilor”.  Activitatea a constat  în împădurirea-completarea  lipsurilor de puieți din plantația (Fețeni), teren din fondul forestier administrat de D.S. Vâlcea – Ocolul Silvic Râmnicu Vâlcea.

CADOURI PENTRU COPIII CU DIZABILITATI ȘI COPIII DIN CENTRUL DE PLASAMET

DONAȚII DE CĂRȚI

DONARE DE FRUCTE

 

Știri recente

Anunț

În cadrul Proiectului ROSE au fost achiziționate 6 laptopuri (06.12.2018) de la SC COMPUTER EXPERT SRL. Metoda de achiziție aplicată: CERERE DE OFERTĂ.

 

Noutăți

Evenimentele recente din viața elevilor de la Colegiul Energetic Râmnicu Vâlcea se pot accesa de pe pagina de facebook a Colegiului

 
Rezultate ale elevilor din Energetic la concursuri de Protecția Mediului

Rezultate ale elevilor din Energetic la concursuri de Protecția Mediului