Parteneriate

 

Parteneriate în derulare la Colegiul Energetic Râmnicu Vâlcea:

 PARTENERIATELE COLEGIULUI ENERGETIC

Parteneriatul este corelat cu ideea de asociere şi cu aceea de acţiune comună, colectivă. Conceptul asociere este la rândul său corelat, în mod tradiţional,  cu conceptele: participare, colaborare şi cooperare.

Analiza retrospectivă a parteneriatului social semnalează:

  • cooperarea, caracterizată prin relaţii informale care există în afara unei misiuni, structuri şi a unui plan de acţiune comune, definite de organizaţiile care interacţionează. Informaţia este distribuită în funcţie de nevoi, iar autoritatea rămâne la nivelul fiecărei organizaţii.
  • coordonarea este caracterizată prin relaţii mai formalizate şi se bazează pe înţelegerea misiunilor compatibile organizaţiilor care interacţionează. Există o distribuire a rolurilor, iar canalele de comunicare sunt prestabilite. Autoritatea rămâne la nivelul fiecărei organizaţii.
  • colaborarea implică relaţii durabile şi bine structurate. Prin colaborare se creează noi structuri  din care fac parte grupuri izolate sau organizaţii care îşi susţin identificarea unei misiuni comune. Autoritatea aparţine noii structuri colaborative.

Parteneriate se concretizează într-o serie de acțiuni ce au ca obiect educarea si formarea tinerilor.

 

Știri recente

Un nou proiect Erasmus+ la Colegiul Energetic

Un nou proiect Erasmus+ la Colegiul Energetic

În perioada 2023-2025, Colegiul Energetic derulează proiectul european Erasmus+ KA210-SCH Classrooms for Future: a Sustainable Environment for a Better Education/...

 
Colegiul Energetic prezent la Târgul de Științe 3.0 – Fond Științescu Vâlcea

Colegiul Energetic prezent la Târgul de Științe 3.0 – Fond Științescu Vâlcea

Vineri, 29 septembrie 2023, la etajul 1 River Plazza Mall, a avut loc Târgul de Științe 3.0-Fond Științescu Vâlcea, la care au participat cu standuri de prezentare...

 

CERERE TRANSFER

CERERE TRANSFER cerere transfer