Parteneriate

 

Parteneriate în derulare la Colegiul Energetic Râmnicu Vâlcea:

 PARTENERIATELE COLEGIULUI ENERGETIC

Parteneriatul este corelat cu ideea de asociere şi cu aceea de acţiune comună, colectivă. Conceptul asociere este la rândul său corelat, în mod tradiţional,  cu conceptele: participare, colaborare şi cooperare.

Analiza retrospectivă a parteneriatului social semnalează:

  • cooperarea, caracterizată prin relaţii informale care există în afara unei misiuni, structuri şi a unui plan de acţiune comune, definite de organizaţiile care interacţionează. Informaţia este distribuită în funcţie de nevoi, iar autoritatea rămâne la nivelul fiecărei organizaţii.
  • coordonarea este caracterizată prin relaţii mai formalizate şi se bazează pe înţelegerea misiunilor compatibile organizaţiilor care interacţionează. Există o distribuire a rolurilor, iar canalele de comunicare sunt prestabilite. Autoritatea rămâne la nivelul fiecărei organizaţii.
  • colaborarea implică relaţii durabile şi bine structurate. Prin colaborare se creează noi structuri  din care fac parte grupuri izolate sau organizaţii care îşi susţin identificarea unei misiuni comune. Autoritatea aparţine noii structuri colaborative.

Parteneriate se concretizează într-o serie de acțiuni ce au ca obiect educarea si formarea tinerilor.

 

Știri recente

NOU! OFERTA ȘCOLARĂ 2021-2022

NOU! OFERTA ȘCOLARĂ 2021-2022

 

Workshop on-line cu tema “Bullying si cyberbullying in mediul scolar”,

In data de 18 noiembrie 2020,orele 13, a avut loc workshop-ul on-line cu tema “Bullying si cyberbullying in mediul scolar”,din cadrul proiectelor Quality...

 
SIMPOZIONUL NAȚIONAL EDMOND NICOLAU, EDIȚIA A XIV-A – ONLINE

SIMPOZIONUL NAȚIONAL EDMOND NICOLAU, EDIȚIA A XIV-A – ONLINE

ED_NICOLAU_ VÂLCEA _ediție online – INVITATIE