Prima pagină » Fără categorie » Ecoul activității de organizare a Lotului Național de Informatică

 
 

Ecoul activității de organizare a Lotului Național de Informatică

 

În perioada 24 aprilie -1 mai 2015 s-a desfășurat la Colegiul Energetic din Râmnicu Vâlcea tabăra de Pregătire a Lotului Naţional Lărgit de Informatică. Coordonatorul Lotului National de Informatica, domnul profesor Constantin Galatan,a adresat doamnei inspector Issabella Cataragă următoarea scrisoare de mulțumire:

Stimata doamna inspector,

Pentru ca nu am o adresa oficiala a Inspectoratului Judetean Valcea, va scriu pe adresa personala.

A trecut o saptamana de la finalul taberei Lotului National de la Ramnicu Valcea, timp in care in mod normal se produce o anumita detasare. Pentru mine insa, impresia deosebita pe care mi-ati creat-o dumneavoastra si colegii dumneavoastra care v-au ajutat, a ramas aceeasi.
Scriu acest mesaj pentru a va multumi pentru efortul considerabil pe care l-ati facut pentru ca acest eveniment sa fie unul de succes. Si nu doar efortul în sine a contat ci poate chiar mai mult , latura umana. Sa muncesti cu zambetul pe buze nu e intotdeauna un lucru usor.

Am fost cu totii, profesori, studenti, elevi, foarte incantati de conditiile de cazare si de hrana foarte buna si indestulatoare. Va multumesc in numele tuturor. Excursiile au fost o incantare si numai stresul si supraincarcarea copiilor e de vina ca ei nu au putut sa participe chiar la toate activitatile pe care le-ati organizat in timpul liber. Elevii vor ramane, nu va indoiti de asta, cu amintiri frumoase.

Va rog sa le transmiteti doamnei si domnului director de la Colegiul Energetic toate multumirile noastre. Au fost gazde primitoare, prezente permanente si discrete, asa cum sta bine onor oameni cu tinuta morala.

Ne-a placut tuturor perioada de la Ramanicu Valcea, ne-au placut oamenii pe care i-am intalnit, ne-a placut orasul.
Am discutat si cu ceilalti colegi, care au fost de acord ca lotul acesta este unul dintre cele mai reusite din punct de vedere organizotoric dintre toate la care am participat.

Inca odata, in numele tuturor membrilor lotului si a profesorilor antrenori, va multumesc in mod personal dumneavoastra si tuturor colegilor din echipa dumneavoastra.

Cu deosebita stima si prietenie,

Constantin Galatan,
Coordonator al Lotului National de Informatica

Comments are closed

Sorry, but you cannot leave a comment for this post.

Știri recente

NOU! OFERTA ȘCOLARĂ 2021-2022

NOU! OFERTA ȘCOLARĂ 2021-2022

 

Workshop on-line cu tema “Bullying si cyberbullying in mediul scolar”,

In data de 18 noiembrie 2020,orele 13, a avut loc workshop-ul on-line cu tema “Bullying si cyberbullying in mediul scolar”,din cadrul proiectelor Quality...

 
SIMPOZIONUL NAȚIONAL EDMOND NICOLAU, EDIȚIA A XIV-A – ONLINE

SIMPOZIONUL NAȚIONAL EDMOND NICOLAU, EDIȚIA A XIV-A – ONLINE

ED_NICOLAU_ VÂLCEA _ediție online – INVITATIE