Prima pagină » Fără categorie » CONFERINTA DE VALORIZARE PROIECT GREEN ENERGETIC,19 iunie 2023

 
 

CONFERINTA DE VALORIZARE PROIECT GREEN ENERGETIC,19 iunie 2023

 
PROMOVARE PROIECT

EMISIUNEA MATINAL VTV VALCEA , 24 mai 2023

https://fb.watch/kJrAzhhmg6/

https://fb.watch/lg8c6mu8k0/

poze Alex Petrescu

https://photos.app.goo.gl/WKvVsfF7e2bKN74u5

CONFERINTA DE VALORIZARE PROIECT GREEN ENERGETIC,19 iunie 2023
Astăzi, 19 iunie 2023 a avut loc în sala de festivități a Colegiului Energetic , Conferința de valorizare a proiectului GREEN ENERGETIC-proiect finanțat prin fondul Științescu, Fundația Comunitară Vâlcea.
La eveniment au participat elevi și profesori ai Colegiului Energetic, dar și invitați din partea ISJ Vâlcea, d-na Inspector Școlar General adjunct Vetuța Ciocan, din partea Hidroelectrica SA, dl. ing.Virje Constantin, S.C .Valoris SA ,dl. Ochea Valentin, Fundația Comunitară Vâlcea fiind reprezentată de dl. Alex Petrescu, fost absolvent al școlii.
Prin implementarea proiectului Green Energetic, elevii pot observa in mod direct modalitatea de producere a curentului electric , putând aplica practic , prin conectarea telefoanelor mobile în timpul pauzelor la port-ul USB alimentat de instalație.
In cadrul conferinței, D-l Virje Constantin a explicat elevilor noțiunea de PROSUMATOR, iar elevii de la specializarea Tehnician electromecanic, inv. liceal zi și seral, au prezentat modul în care a fost realizat kit-ul școlar panouri fotovoltaice, cât și modalitatea de exploatare a acestuia. Felicitări grupului de inițiativă, și participanților!
Stiintescu_Green_Energetic_ prezentare proiect

Nu se pot posta comentarii

Ne pare rău, nu poți adăuga un comentariu la acest articol.

Știri recente

CERERE TRANSFER

CERERE TRANSFER cerere transfer

 
CONFERINTA DE VALORIZARE PROIECT GREEN ENERGETIC,19 iunie 2023

CONFERINTA DE VALORIZARE PROIECT GREEN ENERGETIC,19 iunie 2023

PROMOVARE PROIECT EMISIUNEA MATINAL VTV VALCEA , 24 mai 2023 https://fb.watch/kJrAzhhmg6/ https://fb.watch/lg8c6mu8k0/ poze Alex Petrescu https://photos.app.goo.gl/WKvVsfF7e2bKN74u5 CONFERINTA...

 

ANUNT Înscrierea candidatelor în vederea susţinerii probelor de aptitudini pentru admiterea în clasa a IX-a, handbal fete (anul școlar 2023-2024)

ANUNT Înscrierea candidatelor în vederea susţinerii probelor de aptitudini pentru admiterea în clasa a IX-a, handbal fete (anul școlar 2023-2024), se va face...